Blogg på VOYZ

Bild från Ibiza, 2/6-17

Heeej alla fina! Åh, jag är så exalterad och glad! De var verkligen så otroligt länge sen jag bloggade. Jag ska vara ärlig, de har faktiskt varit himla skönt och jag tror de behövdes för att få tillbaka inspirationen, är så lätt att den försvinner om man inte trivs med stället man bloggar på. Jag har fått äran att blogga för bästa VOYZ vilket är en sååå himla fin portal så jag tvekar inte en sekund på att jag faller tillbaka. Den påminner ganska mycket om VIONE – portalen där jag va chefredaktör för. Blev ju så himla ledsen när vi blev tvungna att lägga ner den och jag hittade aldrig något jag riktigt trivdes med så jag hoppas innerligt att detta är rätt!

Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla det ni både kommer att få se men också läsa. Jag är helt säker på att de kommer bli SÅ bra. Har många bilder att bjuda på, videos att dela med mig utav men också berättelser att skriva ner för er.

Håll utkik på voyz.se för en intervju med mig!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *