Stockholm

Heeej! Hur mår ni? Jag känner mig otroligt glad och utvilad. Jag är ledig en helg i månaden vilket är underbart då jag och pojkvännen får två hela dagar tillsammans. Igår åkte vi in till Stockholm för lunch, lite shopping och en fika paus. Vi tänkte kolla på bio, filmen Split men slutade med att vi åkte tillbaka till Nynäs och festade med vännerna istället vilket va hur kul som helst. Fick med mig hem en galet snygg skinnjacka från Vero Moda som ni ser här under. Kommer självklart visa mer bilder sen. Längtar så mycket till våren just nu! Gör inte ni de? Modet är ju helt klart bäst då!

Hoppas ni får en jättemysig söndag. Vi ska filma och redigera videos hela dagen så håll utkik här i bloggen. Min pojkvän är så otroligt duktig så jag måste helt klart skryta lite. Ni som sett Gambia videon – ni vet! Vad har ni för planer idag? Ha de bäst så hörs vi snart igen, kramkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *