Välkommen till Nouw

Hej fina ni! Som ni ser har jag flyttat över min blogg till Nouw vilket är både tråkigt men ändå lite spännande. Jag kan absolut ingenting om WordPress. Vill jag göra något behöver jag alltid fråga om hjälp som t.ex. att ändra i designen, lägga till eller ta bort. De gör att jag tappar motivationen till att blogga. Jag tror ändå att de kommer bli roligt att testa något nytt samt att jag är mer fri att göra precis så som jag vill ha det.

Jag har alltid sagt att jag inte alls tycker om Nouw, just för att de mesta känns så komplicerat men jag hoppas att de bara är en ovana och att jag känner mig någorlunda nöjd då jag är sååå kär i designen jag lyckades göra. Den är precis så som jag vill ha den. Domänen kommer inom kort att fungera på den här bloggen men än så länge får ni gå in via nouw.com/nathalietegelstam men senare blir de nathalies.se som innan.

Så vad tycker ni? Ta hand om er och ha en grym helg. Idag ska jag och pojkvännen till Stockholm för lunch och kanske bio, så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *