Hemma i Sverige

Nu är jag hemma i Sverige igen, eller kom hem i onsdags så har hunnit packa upp, färga håret, träffat mamma & lillebror samt några vänner och jobbat. Precis redigerat några bilder från resan samtidigt som pojkvännen redigerar en video som kommer upp förmodligen imorgon om han blir klar och jag lovar att lägga upp den här. Blir så himla tårögd av att se vad han gjort hittills. Har inga ord för den här resan… Skrev en liten text som jag la upp på instagram som jag tänkte dela med mig utav:

♡ ♡ ♡

” I can’t describe in words how it feels to see how the people live in Gambia. I also don’t know how I should deal with all the feelings and impressions. Even though the country is so poor the people of the land is the happiest, nicest and most caring people I’ve ever met. Therefore, I wanted to start 2017 to give away some money. (For a mother with two small children, a mom with a baby sitting on the street, a guy in a wheelchair, some children who go around and sell jewelry to survive and some more)I want to do everything to the people here, but I can’t so it’s the least I could do to help!Seeing their happiness when they get 200 Dalasi which is 50 Swedish crowns made my eyes filled with tears, at the same time I felt incredibly happy,but with a lump in my stomach. As I said, I don’t know how to deal with all the emotions, the world is so damn unfair! ”• • •Jag kommer uppdatera mer om resan när jag vet hur jag ska göra inläggen. Allt känns så rörigt just nu och som sagt i Instagram texten vet jag inte hur jagska hantera alla känslor och intryck med tanke på allt jag sett och upplevt men så länge medans jag bearbetar allt så bjuder jag på några bilder.

Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *