Mini-jul & Gambia

Bilder från Mystory dem senaste dagarna! ♡ ♡ ♡

 Hade världens mysigaste jul igår, allt va verkligen perfekt! Maten va supergod, sällskapet är alltid lika trevligt och härliga, fick superfina julklappar och älskar att ge bort något som jag vet att någon annan kommer tycka sååå mycket om. Bästa känslan! Att se deras leende och hur glada dem blir, underbart! Bakade även pepparkakor med Emma i fredags och pojkvännen fick även dekorera några. Väldigt koncentrerad och fokuserad vill jag lova att han va, gick verkligen all in, haha! Min finaste ♡

• • •

Imorgon efter jobbet får vi skjuts till Arlanda av en vän för att sova där en natt och sedan ta planet till Gambia. Jag tror inte riktigt att jag förstått att jag faktiskt ska åka dit. Tiden har gått så otroligt snabbt och de känns som att de var igår vi bestämde att vi skulle åka. De kommer bli jättemysigt och ska bli så skönt att få komma bort i två veckor från allt och till värmen. Datorn får stanna hemma men finns de ett helt okej internet där nere kommer jag först och främst prioritera Instagram samt snapchat. Se till att följa mig där. (Instagram: Länk. Snapchat: nnathas.) Åh! Ser såå så fram emot detta. Hoppas ni får de bäst så hörs vi och ses på mina andra sociala medier. Kram fina ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *