Christmas tree

Mini-julafton den 17:e!

♡ ♡ ♡

Eftersom att jag åker till Gambia om en vecka (!!!) så har vi i min ”mammafamilj” bestämt oss för att fira jul lite tidigare i år. Jag vill verkligen inte missa julen, den är ju såå mysig och underbar. Så på lördag ska vi fixa lite julmat och dela ut julklappar. Mormor och morfar kommer också och även min fina pojkvän. Ser verkligen fram emot detta, kommer bli riktigt trevligt. Julgranen, allt pynt och julklapparna är redan klara så nu fattas endast maten vilket jag och världens bästa mamma ska fixa imorgon.

⋅ ⋅ ⋅

Va på jullunch igår med mina kollegor på Körunda Golf- och konferenshotell. Ett otroligt fint ställe och supergod mat. Efter de avslutades dagen med jobb och sedan hem till pojkvännen för middag och kollade några avsnitt av säsong 2 av SKAM. Jag är helt fast i denna serie. Såg klart första säsongen på bara några dagar och är snart klar med andra som kom ut igår. Hehe! Tips till er som letar efter en serie. Finns på svtplay och är riktigt bra. Har ni sett denna och vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *