VIONE & Min blogg

Jag vet att detta kommer som en chock för många utav er, dem flesta vet förmodligen redan om detta. De gör verkligen ont i mitt hjärta att ens behöva skriva de jag tänker skriva nu men de måste göras och jag tänker även ge er en förklaring samt hur jag gått tillväga för att göra min egen blogg då jag fått många frågor kring den punkten.

I maj blev jag chefredaktör för bloggportalen VIONE som jag även bloggat på i många år. Först skapades den med namnet VIONNO år 2014, därefter kom en ny portal med namnet VIONE. I augusti lanserade vi en uppdaterad variant av portalen (VIONE.CO) och jag och Marcus har jobbat stenhårt med att få de att funka men ur ett ekonomiskt och tidsmässigt aspekt funkar de inte längre för Marcus och jag har tyvärr inte kunskaperna om att driva portalen själv vilket är ganska tråkigt då jag innerligt älskar VIONE. Bloggportalen och min roll som chefredaktör har lärt mig så otroligt mycket och min blogg men även jag som person har verkligen växt vilket alla bloggar på portalen har. Har även lärt känna såå så fina människor och vi på portalen har verkligen haft en sådan bra gemenskap som jag tror ingen förstår om man själv inte varit en del av teamet vilket gör de så sjukt jobbigt att behöva stänga ner en sådan bra portal. Alla hjälper alla, vi stöttar varandra och jobbar tillsammans – som ett team!

  

Jag väljer att spara instagram då jag fortfarande vill kunna dela alla grymma och fina inlägg som ni på VIONE gör, därför tycker jag att alla borde gå in och följa oss (teamvione länk) så ni kan ta del och bli inspirerad av alla bloggare fast på en annan portal. Vi alla tillhör fortfarande teamet och de vill jag inte ska försvinna.

Jag sitter verkligen med en klump i magen och tårarna i ögonen för jag vet hur jobbigt de måste vara för er att få höra den nyheten, specifikt för er som bloggar hos oss. Jag vill också säga att dem som bytt portal innan har gjort de pga att dem inte är nöjda, inte för att vi valt att berätta för bara några. Nyheten fick alla veta i måndags och de kom även som en liten chock för mig.. jag har verkligen älskat tiden på VIONE och jag tackar Marcus för allt, du är jättejätteduktig och har kämpat något otroligt med portalen. Vill även tacka alla på portalen, ni är sååå duktiga och fina bloggare som verkligen kämpar och visar att ni vill. Fortfarande så kommer vi finnas kvar så jag tänker absolut inte säga hejdå till er eller VIONE, de blir alldeles för jobbigt. All tid vi lagt ner på detta och de vi bloggare har tillsammans ska verkligen inte gå till spillo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *