Unboxing

– Paket från Kicks.se –
♡ ♡ ♡

Från Anastasia Beverly Hills. Brow Wiz & Brow Gel + en gåva!

Blev så himla glad i morse när jag fick ett sms ifrån PostNord att mitt paket från Kicks fanns att hämta ut. Förra veckan hade kicks (om jag minns rätt) 20% rabatt på Anastasia Beverly Hills produkterna plus att jag hade två rabattkoder hemma vilket gjorde att jag kom undan ganska billigt. Därför passade jag på att beställa två Brow Wiz då jag använder dessa varje dag och ville även testa deras Brow Gel som jag hört ska vara riktigt bra. Jag fick även med en liten gåva med tester på parfym, duschkräm samt bodylotion. Är på jakt efter en ny parfym så kanske faller ”Flower by Kenzo” eller ”Euphoria” mig i smaken om ni inte har något tips på en annan parfym?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *