Sjukling

Michaela Forni ” Jag är inte perfekt, tyvärr ”
♡ ♡ ♡

Hej bästa ni! Förlåt för att jag är så off här i bloggen men när man mår lite halvbra så blir tyvärr bloggen lidande. Idag blev det en dag hemma då jag har såå ont i halsen och är lite förkyld. Jag lyckas aldrig bli helt frisk… Inte nog med viruset jag hade för några veckor sedan som precis gått över. Jag hann träna i 2 veckor och va tillbaka på banan igen och allt kändes riktigt bra sen så fick jag detta vilket känns så otroligt tråkigt. Va även med om något riktigt obehagligt för några nätter sen. Jag skulle vilja klassa de som en liten och mild variant av en panikångestattack. Den känslan jag hade i kroppen går verkligen inte att beskriva. Jag hade verkligen sån panik och började tillslut gråta, helt sjukt! Symptomen jag hade va lite mer än så och kan kallas en begränsad symptomattack. Riktigt obehagligt! Tur att jag har världens bästa pojkvän som lyckades lugna ner mig och få mig att somna om. Nu ska jag jobba vidare med bloggen, ha en fin kväll, kramkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *