Autumn tag

♡ ♡ ♡

Vad shoppar du mest i höst? Stickade tröjor i alla färger och former, kappor och knähöga stövlar!
Vad ser du fram emot i höst? Shoppingen framförallt, ÄLSKAR höst modet!! Men också alla mysiga hemmakvällar framför en bra film eller serie med en kopp te och världens bästa sällskap.
Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Inte vad jag planerat och inget jag brukar göra men är lite småsugen på att klippa och färga håret lite annorlunda än vad jag har nu så vi får se 😉
Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten? Stickade tröjan, såå himla snyggt och mysigt med lite oversize!

Med vilka spenderar du en regnig höstdag med & vad gör ni? Med pojkvännen, äta middag tillsammans sen bara mysa framför en film. Favorit sminkprodukter inför hösten? Sminkar mig inte alls mycket då jag jobbar i en simhall men en BB cream, mascara och Brow Wiz från Anastasia.

Höstpyntar du ditt rum? Nej inte direkt, tänder mer ljus och köper kanske en extra filt för de är sååå mysigt. Måste även köpa mig en morgonrock också för de har jag inte (?!)
Vad är det bästa samt sämsta med hösten? Det bästa med hösten är såklart modet samt alla otroligt fina och vackra löv. Älskar de! Sämsta är att de blir mörkt, kallt och regnigt vilket är hemskt, hehe!
Kommer du klä ut dig till Halloween?
Är inte så mycket för att klä ut mig, i sådana fall blir de kanske en ”finare” mask av något slag. Inget märkvärdigt alls! Favorit färg på naglarna i höst? Hm.. chrome nails är ju sååå snyggt samt armygreen och nude.
Dricker du något speciellt i höst? Grönt te – som vanligt! De dricker jag iof nästan alltid. Sååå så gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *