Intervju

INTERVJU MED HENRIETTA NYLUND

♡ ♡ ♡
Hej fina du! Berätta lite om dig själv, vem du är och vad du gör på fritiden? Jag är en 18 år gammal flicka som bor precis utanför staden Vasa i Finland. Jag studerar sista året till frisör och på fritiden är jag oftast med min pojkvän eller vänner. En stor del av min fritid går även åt till bloggen!
Hur är de i Finland och har du varit i Sverige?
Vad är största skillnaden mellan dessa länder? Vilken kul fråga! Jag är faktiskt född i Solna, Stockholm men bodde endast där i ett år. Mina föräldrar och hela min släkt är finlandssvenskar, så de är uppväxta och födda i Finland med svenska som modersmål. Jag älskar Sverige! Jag hoppas på att kunna flytta dit igen någon vacker dag. Skillnaden mellan Finland och Sverige är väl mest det att alla är tusen gånger trevligare och pratsammare i Sverige vilket är kul! Sedan tycker jag personligen att Sverige är lite mer ”utvecklat” än Finland.
Som vi kan läsa på din blogg så åker du till Spanien i påsk, reser du ofta och vart har du varit i världen? Ja! Det ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det! Jag älskar att resa och lever verkligen för det. Jag har inte besökt alla länder som jag vill besöka men jag har hunnit vara till Spanien, England, Frankrike, Danmark, Estland, Lettland och Sverige!
Åh va härligt, resa är verkligen underbart!! Du älskar ju också skönhet och mode, hur uppstod de intresset? Vilken svår fråga, jag vet faktiskt inte! Jag tror att det kom i samband med att jag började studera till frisör, eller då bröt det ut ordentligt och jag började blogga allt mer om skönhet och mode. Men jag tror att det alltid har varit en del inom mig som har varit lite intresserad!

Du tar otroligt fina bilder och inspirerar väldigt mycket med dem, har du alltid gillat att fota och redigera? Tusen tack, vad glad jag blir! I lågstadiet köpte jag min första systemkamera som jag fotade allt och alla med och lärde mig grunderna i fotografering med, men när jag startade min blogg så började jag så småningom satsa mer och mer på fotograferingen och redigeringen. Jag lär mig hela tiden nya saker och det är så kul att kolla tillbaka på bilderna man tog tidigare och se utvecklingen som sker hela tiden!
Låter riktigt bra och vi på VIONE är såå glada över att du fick de intresset, jättekul att ha dig här i teamet! Till sist, varför började du blogga och hur går tankarna kring bloggen nu? Jag började blogga ”på riktigt” eftersom att det en dag slog mig att jag vill kunna leva på bloggen och ha det som jobb i framtiden. Det är fortfarande min vision och det går sakta men säkert framåt! Mitt mål nu med bloggen är nog att kunna inspirera andra medan jag själv utvecklas på många sätt, och så klart nå mitt drömmål någon vacker dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *