Torsdag

TVÅ SENASTE FRÅN INSTAGRAM:

– Vårat otroligt fina vardagsum hos mamma. – Tillbakablick till min 20års dag.

♡ ♡ ♡

Äntligen sitter jag i soffan efter en lång dag i Stockholm tillsammans med mina kollegor. Utbildningen gick helt okej. Bra information och ett otroligt viktigt ämne MEN jag är sååå så dålig på att sitta och lyssna och ta in de dem pratar om i så många timmar. Tankarna skenar iväg och tänker på allt annat än de som händer just där och då. Jättetråkigt och lite jobbigt blev de när huvudvärken började komma efter lunch, då kände jag bara att de inte är någon idé att ens försöka. Men jag kämpade in i de sista och hade kul med mina härliga kollegor. Vad har ni gjort idag? Ikväll ska jag fixa en kopp te (ovanligt va? Haha) och fortsätta med bloggen samt portalen. Åker nog hem till pojkvännen och sover där ikväll som jag brukar göra. Finns inget bättre än att vakna bredvid honom. Ha en fin kväll, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *