Cancerfonden

 

BILD FRÅN FÖRRA ÅRET)
♡ ♡ ♡
Oktober är en rosa måndag vilket innebär att vi bidrar till att rädda liv. Vi donerar pengar och köper produkter där några kronor går till cancerforskningen vilket ger stora resultat. Vi kan inte göra allt men vi kan göra något, oavsett om de är att välja en påse när du handlar som kostar några kronor extra eller välja lite dyrare mjölk så är de bättre än inget. Man kan även köpa dessa otroligt fina rosa band och sätta på jackan (som jag ska göra idag innan jobbet) eller fina armband med olika texter. Där bidrar vi även med en liten slant till cancerforskningen. Dem små sakerna blir stora om vi alla hjälps åt. 
Vi här på bloggportalen VIONE vill också göra allt vi kan för att rädda liv. Meltem här på portalen har därför startat en insamling där ni alla kan bidra med en liten slant. De behöver inte alls vara mycket. Från 10 kronor, till 50 eller 100. Ni bestämmer helt själva hur mycket ni vill skänka. Tryck bara på ”Valfritt” och skriv i hur mycket du vill bidra med. De lilla är bättre än ingenting alls och vi blir otroligt glada om ni vill hjälpa till! För att rädda liv, tryck HÄR!
 TILLSAMMANS KAN VI RÄDDA LIV SÅ HJÄLP OSS ATT HJÄLPA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *