Back on track

♡ ♡ ♡

Hej fina ni! Tack för era underbara kommentarer! Jag mår betydligt mycket bättre men fortfarande lite huvudvärk till och från samt yr men annars är de okej. Är tillbaka på jobbet vilket va lite tufft men de funkade bra ändå. Jag får ta allt sakta men säkert och detsamma när de kommer till bloggen. I torsdags va min pojkvän på Stockholm Beer and Whiskey Festival. Med sig hem hade han en fantastiskt god choklad från Pralinhuset. En smak av himlen vill jag lova, såå himla god! Tror han blev lite ”arg” på mig för att jag sa att jag måste ta hem chokladen och fota den innan vi åt upp hela, heheh! Ska försöka spara en liten bit till han men bara försöka för den va såå otroligt god. Så risken är ganska stor att den är slut snart, men så elak kan jag nog inte vara. Ha en fin lördagskväll bästa ni, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *