Weekend

http://nathalietegelstam.tumblr.com

♡ ♡ ♡

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår helt okej, lite stressad då batteriet i datorn tog slut igår hos pojkvännen så behövde åka hem nu emellan jobbet för att hämta laddaren samt hinna göra detta blogginlägg då jag jobbar hela dagen och till kl. 8 ikväll. Ibland är de ganska stressigt att vara bloggare och chefredaktör då allt inte riktigt går som man planerat och speciellt när man glömmer laddaren… Men allt löser sig tillslut! Nu ska jag ladda upp inför att leda vattengympan på jobbet sen fortsätter jag med badvakt, kassa och cafeteria. Hoppas även på en myskväll tillsammans med den bästa! I morgon väntas jobb igen sen ska jag träffa några tjejkompisar för middag och efter de åker vi till Stockholm för fest vilket ska bli huuur kul som helst. Någon mer som ska ut på lördag? Följ mig på snap för att få en uppdatering under hela kvällen: nnathas. Skulle vara otroligt roligt att få hälsa på er. Annars får ni ha en fantastiskt fin helg, ta hand om er. Kram fina ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *