A day off

MESSY HAIR & A BIG SWEATER

♡ ♡ ♡

De är med ett leende på läpparna som jag loggar in här på VIONE varje dag! Jag blir så oroligt lycklig. Att se era fina och inspirerande inlägg. Att se er kämpa och satsar till 100%. Åh, de är så kul att se och jag kunde inte bli gladare och stoltare än vad jag är just nu. Ni är grymma!! Och för att inte glömma bort alla era fina kommentarer, ni är bäst! Som chefredaktör kan jag säga att detta bara är början. Fler intervjuer och liknande kommer inom kort så stay tuned!  Idag fick jag ledigt – de behövdes! Dagen kommer spenderas först med bloggen och sedan en promenad med världens bästa vän som var alldeles för länge sedan jag träffade och ikväll blir de tacos med familjen. Påtal om ingenting så uppdaterade jag min Iphone igår till iOS 10 och jag blev som nykär i min mobil, haha! ÄLSKAR uppdateringen så ni som inte gjort de än, gör de!! Hur mår ni? Hoppas allt är jättebra med er. Med mig är allt bra bortsett från att jag är lite trött då jag inte fick så mycket sömn inatt men en celsius på de så är jag tillbaka. Vad har ni för planer? Ha en fantastisk fin dag bästa ni och njut av solen. Kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *